feuerwache-metallbau-vos

Metallbau Vos

Metallbau Vos is een familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Waar geïnvesteerd wordt in mens en machine voor een veilige werkomgeving. Hierdoor zijn wij in staat de beste producten te leveren.

 

Dit is Metallbau VosWij vinden passende oplossingen voor uw wensen

Ons bedrijf

Het bedrijf Metallbau Vos werd in 1948 opgericht als kunstsmederij en begon in 1965 met de productie van aluminium ramen en deuren.

De onderneming heeft zich voortdurend doorontwikkeld tot een bedrijf waar u terecht kunt voor toonaangevende gevelconstructies in utiliteits- en woningbouw.

Onze producten

Metallbau Vos heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en monteren van aluminium gevelelementen in binnen en buitenland. Door onze productkennis en ervaring zijn wij als fabrikant in staat innovatie, techniek en esthetiek te verenigen tot een passende oplossing.

Onze verantwoording

Metallbau Vos is zich er terdege  van bewust van dat het belangrijk is om zuinig om te gaan met mens en milieu. Wij dragen er dan ook graag ons steentje aan bij om de kwaliteit van de natuur beleving van mensen te waarborgen. Daarom integreren wij, waar mogelijk, duurzame oplossingen in onze werkwijze, producten en diensten.

Wij willen zelf het goede voorbeeld geven. Daarom is het dak van onze fabriek voorzien van zonnepanelen waarmee wij in onze eigen energie kunnen voorzien.

architetur
Moderne oplossingen voor uw succes!

De productiehal op het ca. 8500 m² grote fabrieksterrein blijft door constant te investeren steeds op het hoogste niveau.

De ontwikkeling van ons personeel zorgt ervoor dat wij u topkwaliteit kunnen garanderen.

personal
Metallbau Vos staat voor professionaliteit!

Bij de ongeveer 60 medewerkers van Metallbau Vos bent u in goede handen. Veelal techneuten die voor u hun krachten bundelen. Die bij elk project hun kennis, vaardigheden en creativiteit inzetten om voor u de mooiste gevels te maken

Neem contact met ons op en overtuig u persoonlijk van onze competentie.