feuerwache-metallbau-vos

Impressum Angaben gemäß § 5 TMG:

Contact:

Metallbau Vos GmbH
p/a Max-Planck-Straße 6
D-47608 Geldern
Telefoon: +31 24 206 3108
E-mail: info@metallbau-vos.nl

Directeur:
Hubert Terstegge, Peter Vos, Bernd Wessels

Handelsregister: AG Kleve – HRB 42 53
BTW-ID.: DE 186 243 682

De Europese Commissie stelt een platform ter beschikking voor de online-beslechting van geschillen (OS): http://ec.europa.eu/consumers/odr
Ons e-mail adres vindt u in het bovenstaand colofon.
Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een schikkingsprocedure voor een consumentenorganisatie.

Wir sind nicht bereit oder verpflichtet, an Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle teilzunehmen.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstenaanbieder zijn wij conform § 7 lid 1 TMG (Duitse telemediawet) volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze pagina’s. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG (Duitse telemediawet) zijn wij als dienstenaanbieder echter niet verplicht de door derden verstrekte of opgeslagen informatie te bewaken of te zoeken naar omstandigheden die op een illegale activiteit wijzen.
Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Een hieraan gekoppelde aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van kennisneming van een concrete rechtsovertreding. Zodra ons dienovereenkomstige wetsovertredingen bekend worden, zullen wij deze inhouden per omgaande verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites. Wij kunnen dan ook geen garantie verlenen voor de inhoud van pagina’s van derden. Voor de inhoud van de gekoppelde pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of provider van de pagina’s verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s werden op het tijdstip van de koppeling gecontroleerd op wetsovertredingen. Wederrechtelijke inhouden waren op het tijdstip van de koppeling niet herkenbaar.
Een permanente inhoudelijke controle van de gekoppelde pagina’s is echter zonder concrete aanwijzingen voor een wetsovertreding niet mogelijk. Zodra ons wetsovertredingen bekend worden, zullen wij dergelijke links per omgaande verwijderen.

Auteursrecht

De door de provider van de pagina opgemaakte inhoud en werken op deze pagina’s vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de betreffende auteur c.q. maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud van deze pagina niet door de provider is opgemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, informeert u ons dan a.u.b. hierover. Zodra ons wetsovertredingen bekend worden, zullen wij dergelijke inhoud per omgaande verwijderen.

Fotobronnen
© Ornavi – fotolia.com
© alphaspirit – fotolia.com
© Frank Boston – fotolia.com